Bestellen

Als jij jouw item in de webshop hebt gevonden, selecteer je deze en klik je op in shopping bag. Wanneer je uitgeshopt bent, kan de bestelling worden afgerond door op je winkelwagen te klikken (rechts bovenin) en vervolgens op afrekenen te klikken. Je komt daarna op de pagina waar je je adresgegevens moet achter laten, zodat jouw pakket op het juiste adres wordt bezorgd. Dit proces is onderverdeeld in 4 stappen:

 

1. Bezorgadres

Hier vul je je adresgegevens in. Heb je al eens eerder bij ons besteld en daarbij een account aangemaakt? Dan kun je ook boven dit vak inloggen en worden je accountgegevens ingevuld. Dat scheelt weer!

 

2. Verzendmethode

Bestellingen vanaf €40,- of hoger worden gratis verzonden. Bij bestellingen met een lagere waarde worden verzendkosten gerekend. Je bestelling wordt bezorgd door PostNL. Daarbij heb je keuze uit onderstaande verzendmethodes:

–       Brievenbuspakket met track & trace € 3,95

–       PostNL pakket € 6,95

Bestellingen van Rebelz & Roses worden op dit moment (nog) niet verzonden naar adressen buiten Nederland.

 

3. Betaling

Bij Rebelz & Roses kun je op de volgende manieren betalen:

– iDeal

– Creditcard

– Bancontact

De kosten voor jouw bestelling worden meteen afgeschreven.

 

Indien je in het bezit bent van een (persoonlijke) kortingscode dien je deze vóór het plaatsen van je bestelling in te voeren. Wij kunnen kortingscodes niet achteraf verrekenen.

 

4. Plaats je bestelling

Als je klikt op de button plaats je bestelling word je doorgestuurd naar de betaalpagina of bevestigingspagina. Dit is afhankelijk van de betaalmethode die je hebt gekozen. Hierna is het wachten tot jouw items in huis zijn.

 

Wijzigen bestelling of verzendadres

Helaas is het niet mogelijk om je bestelling nog te wijzigen na plaatsing. Uiteraard kun je wel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice via hello@rebelzandroses.com, om te kijken of zij nog wat voor je kunnen doen.

 

Hetzelfde geldt voor het wijzigen van je verzendadres. Wij proberen bestellingen zo spoedig mogelijk te verpakken en te verzenden. Een wijziging van het adres na een geplaatste bestelling is mogelijk, mits deze nog niet is afgeleverd bij PostNL. Je kunt het verzendadres wijzigen door te mailen naar hello@rebelzandroses.com. Vermeld hierbij duidelijk je bestelnummer, het adres dat je wilt wijzigen en het nieuwe adres.

 

We doen er uiteraard alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te verzenden. Je ontvangt daarom altijd een mailtje zodra jouw pakket ons verlaat. Zo weet je precies wanneer jouw nieuwe aanwinst(en) onderweg zijn naar jou. Heb je gekozen voor een verzendmethode met track&trace code? Dan kun je jouw pakket volgen tot aan de ontvangst!

 

Let wel op! Gedurende de uitverkoop en tijdens andere acties kan het voorkomen dat bestellingen wat later worden verzonden.